Inauguració de l’estudi

Desprès d’una trajectòria de 16 anys dedicat al món de la imatge, com a fotògraf, i a la formació en fotografia i tècniques audiovisuals, així com també de realització i post-producció de programes televisius, Genaro Massot ha obert estudi fotogràfic propi.
La seva intenció és que els clients s’emportin un treball fresc, natural i personalitzat, que ompli les seves expectatives, sense deixar de banda els estils actuals. Segons Massot, pel que fa a la docència, continuarà formant sobre les noves tecnologies i la tècnica audiovisual, apostant pels nous programes de tractament de la imatge i les noves corrents visuals.

open
Social Network Widget by Acurax Small Business Website Designers
Visit Us On InstagramVisit Us On FacebookVisit Us On LinkedinVisit Us On Twitter